El Restaurant L’Audaç romandrà tancat per vacances la resta de l’estiu. Moltes gràcies per la vostra participació i les vostres recptes, totes deliciose i plenes d’imaginació. Ens veiem a la tornada per gaudir de noves aventures. Seguir llegint →
admin
El Menú dels gustos de 7 i TRIA
El nostre jurat expert en restauració, ja ha triat les receptes que s’el·laboraran a totes les nostres cuines el proper 19 de maig!! MMMM!! esperem que us agradint tant com a nosaltres. El menú dels gustos CREMA DE CIGRONS – Escola el Castell de Tona si voleu veure la recepta, cliqueu aquí. POLLASTRE AMB BOLETS – Escola Collsuspina Si… Seguir llegint →
Bones festes
Des de la cuina del restaurant l’Audaç us desitgem Bon Nadal i un gustós 2015. Ens veiem a la tornada! Seguir llegint →
Macedònia de Fruites amb Iogurt Escola El Castell de Tona
Els nens i nenes de l’escola el Castell de Tona hem pensat enetre tots receptes amb ingredients del gust Àcid. Les recpetes estan pensades per a fer amb ingredients que hem tastat al menjador de l’escola. Els postres: Macedònia de Fruites amb Iogurt Ingredients per a 4 persones: 2 mandarines 250 gr de maduixes 2 pomes 1… Seguir llegint →
Tastet de Crema de Cigrons Escola El Castell de Tona
Els nens i nenes de l’escola el Castell de Tona hem pensat enetre tots s receptes amb ingredients del gust Àcid. Les recpetes estan pensades per a fer amb ingredients que hem tastat al menjador de l’escola. Primer plat: Tastet de Crema de Cigrons Ingredients per a 4 persones: 250 gr de cigrons 0’5L d’aigua 1 ceba 1… Seguir llegint →
Aliments-Gustos
Carxofes saltades amb botifarra negra de 7 i TRIA
INGREDIENTS: botifarra negra carxofes fresques ceba mantega pernil salat llescat porro llimona sal pebre negre ELABORACIÓ: Netegem les carxofes i tallem els cors en 6 trossos. Els posem en una safata que pugui anar al forn, hi posem sal i pebre i una raig de llimona al gust i ho posem al forn a 180º. Cal remenar les carxofes de… Seguir llegint →
Truita de patata i ceba de 7 i TRIA
INGREDIENTS: ou líquid pasteuritzat patata ceba oli de gira-sol oli d’oliva sal ELABORACIÓ: Primer de tot, pelarem i tallarem la patata i la ceba petitetes i les saltejarem en una cassola, a foc lent, que se’ns facin però que no es cremin ni es torrin. Volem les verdures toves i meloses. Posarem l’ou dins d’un recipient o cassola on… Seguir llegint →
Filet de lluç amb salsa de tomàquet de 7 i TRIA
INGREDIENTS: filet de lluç tomàquet triturat farina de blat all sal oli de gira-sol sucre julivert ELABORACIÓ: Descongelarem el peix, un dia abans de cuinar-lo, desembalat i tapat a la cambra freda. El dia de l’elaboració treurem el peix de la cambra el rentarem i l’escorrerem. El salarem i l’enfarinarem. L’anirem fregint a la fregidora amb l’oli molt calent.… Seguir llegint →
LLenties estofades amb arròs de 7 i TRIA
INGREDIENTS: llenties arròs os de pernil all sal oli de gira-sol llorer Per la picada: pa (del dia anterior) all ametlla sal oli de gira-sol julivert Pel sofregit: ceba tomàquet pebrot verd sal oli de gira-sol sucre pebre vermell ELABORACIÓ: Sempre rentarem les llenties en cru i les escorrerem, abans de cuinar-les. Igual farem amb l’arròs. El rentarem per… Seguir llegint →