cialis launch viagra medical store mumbai inexpensive canadian viagra cialis canada discount taking viagra with cialis where to buy nolvadex no prescription levitra doctissimo propranolol xanax difference

admin

El Menú dels gustos de 7 i TRIA

El nostre jurat expert en restauració, ja ha triat les receptes que s’el·laboraran a totes les nostres cuines el proper 19 de maig!! MMMM!! esperem que us agradint tant com a nosaltres.   El menú dels gustos CREMA DE CIGRONS – Escola el Castell de Tona si voleu veure la recepta, cliqueu aquí. POLLASTRE AMB BOLETS – Escola Collsuspina Si… Seguir llegint →

Truita de patata i ceba de 7 i TRIA

INGREDIENTS: ou líquid pasteuritzat patata ceba oli de gira-sol oli d’oliva sal   ELABORACIÓ: Primer de tot, pelarem i tallarem la patata i la ceba petitetes i les saltejarem en una cassola, a foc lent, que se’ns facin però que no es cremin ni es torrin. Volem les verdures toves i meloses. Posarem l’ou dins d’un recipient o cassola on… Seguir llegint →

Filet de lluç amb salsa de tomàquet de 7 i TRIA

INGREDIENTS: filet de lluç tomàquet triturat farina de blat all sal oli de gira-sol sucre julivert   ELABORACIÓ: Descongelarem el peix, un dia abans de cuinar-lo, desembalat i tapat a la cambra freda. El dia de l’elaboració treurem el peix de la cambra el rentarem i l’escorrerem. El salarem i l’enfarinarem. L’anirem fregint a la fregidora amb l’oli molt calent.… Seguir llegint →

LLenties estofades amb arròs de 7 i TRIA

INGREDIENTS: llenties arròs os de pernil all sal oli de gira-sol llorer Per la picada: pa (del dia anterior) all ametlla sal oli de gira-sol julivert Pel sofregit: ceba tomàquet pebrot verd sal oli de gira-sol sucre pebre vermell   ELABORACIÓ: Sempre rentarem les llenties en cru i les escorrerem, abans de cuinar-les. Igual farem amb l’arròs. El rentarem per… Seguir llegint →