admin

El Menú dels gustos de 7 i TRIA

El nostre jurat expert en restauració, ja ha triat les receptes que s’el·laboraran a totes les nostres cuines el proper 19 de maig!! MMMM!! esperem que us agradint tant com a nosaltres.   El menú dels gustos CREMA DE CIGRONS – Escola el Castell de Tona si voleu veure la recepta, cliqueu aquí. POLLASTRE AMB BOLETS – Escola Collsuspina Si… Seguir llegint →

Truita de patata i ceba de 7 i TRIA

INGREDIENTS: ou líquid pasteuritzat patata ceba oli de gira-sol oli d’oliva sal   ELABORACIÓ: Primer de tot, pelarem i tallarem la patata i la ceba petitetes i les saltejarem en una cassola, a foc lent, que se’ns facin però que no es cremin ni es torrin. Volem les verdures toves i meloses. Posarem l’ou dins d’un recipient o cassola on… Seguir llegint →

Filet de lluç amb salsa de tomàquet de 7 i TRIA

INGREDIENTS: filet de lluç tomàquet triturat farina de blat all sal oli de gira-sol sucre julivert   ELABORACIÓ: Descongelarem el peix, un dia abans de cuinar-lo, desembalat i tapat a la cambra freda. El dia de l’elaboració treurem el peix de la cambra el rentarem i l’escorrerem. El salarem i l’enfarinarem. L’anirem fregint a la fregidora amb l’oli molt calent.… Seguir llegint →

LLenties estofades amb arròs de 7 i TRIA

INGREDIENTS: llenties arròs os de pernil all sal oli de gira-sol llorer Per la picada: pa (del dia anterior) all ametlla sal oli de gira-sol julivert Pel sofregit: ceba tomàquet pebrot verd sal oli de gira-sol sucre pebre vermell   ELABORACIÓ: Sempre rentarem les llenties en cru i les escorrerem, abans de cuinar-les. Igual farem amb l’arròs. El rentarem per… Seguir llegint →