Ingredients (per dues persones): 2 alvocats 40 grams de ceba 80 grams de tomaquet 1/2 llimona (o llima) 1 chile o pebrot verd Unes fulles de joliandre Sal Picar la ceba molt fina, pela el tomàquet i pica’l molt fi. Seguidament pica també les filles de joliandre (només mitja cullerada com a màxim) amb el pebrot fem el mateix, picar-lo… Seguir llegint →
Escola Collsuspina
Maduixes amb suc de taronja
Ingredients: Sucre Taronjes Maduixes Preparació Tallem les maduixes en trossets i les posem en un bol.A part preparem el suc de taronja, la quantitat suficient er a cobrir les maduixes Posem dues cullerades soperes de sucre (més o menys, depenent de l’acidesa del suc de taronja) i remenem ben remenat. Si voleu podem posar-ho una estona a la nevera per… Seguir llegint →
Pollastre amb bolets Escola de Collsuspina de Collsuspina
Ingredients: 1 pollastre 1 grapat de bolets 1 raig d’oli 1 pessic de sal 4 fulles de llorer Preparació: Posem el pollastre en una safata i hi afegim els bolets, el llorer, la sal i l’oli Ho posem al forn durant dues hores (i ho anem mirant de tant en tant) Seguir llegint →
Bombons de xocolata negre Escola de Collsuspina de Collsuspina
Ingredients: Xocolata negra Un grapat de nous Un grapat d’avellanes Un grapat de panses Preparació: Talles la xocolata a trossos i ho poses al microones, un o dos minuts Mentrestant forres una safata amb paper d’alumini Un cop la xocolata calenta anirem formant boletes a la safata, amb l’ajuda d’una cullera Hi afegim per sobre els fruits secs Ho… Seguir llegint →