Monthly Archives: Agosto 2014
Carxofes saltades amb botifarra negra de 7 i TRIA
INGREDIENTS: botifarra negra carxofes fresques ceba mantega pernil salat llescat porro llimona sal pebre negre ELABORACIÓ: Netegem les carxofes i tallem els cors en 6 trossos. Els posem en una safata que pugui anar al forn, hi posem sal i pebre i una raig de llimona al gust i ho posem al forn a 180º. Cal remenar les carxofes de… Seguir llegint →
Truita de patata i ceba de 7 i TRIA
INGREDIENTS: ou líquid pasteuritzat patata ceba oli de gira-sol oli d’oliva sal ELABORACIÓ: Primer de tot, pelarem i tallarem la patata i la ceba petitetes i les saltejarem en una cassola, a foc lent, que se’ns facin però que no es cremin ni es torrin. Volem les verdures toves i meloses. Posarem l’ou dins d’un recipient o cassola on… Seguir llegint →
Filet de lluç amb salsa de tomàquet de 7 i TRIA
INGREDIENTS: filet de lluç tomàquet triturat farina de blat all sal oli de gira-sol sucre julivert ELABORACIÓ: Descongelarem el peix, un dia abans de cuinar-lo, desembalat i tapat a la cambra freda. El dia de l’elaboració treurem el peix de la cambra el rentarem i l’escorrerem. El salarem i l’enfarinarem. L’anirem fregint a la fregidora amb l’oli molt calent.… Seguir llegint →
LLenties estofades amb arròs de 7 i TRIA
INGREDIENTS: llenties arròs os de pernil all sal oli de gira-sol llorer Per la picada: pa (del dia anterior) all ametlla sal oli de gira-sol julivert Pel sofregit: ceba tomàquet pebrot verd sal oli de gira-sol sucre pebre vermell ELABORACIÓ: Sempre rentarem les llenties en cru i les escorrerem, abans de cuinar-les. Igual farem amb l’arròs. El rentarem per… Seguir llegint →
Amanida d’enciam amb api i pastanaga de 7 i TRIA
INGREDIENTS: enciam iceberg api pastanaga sal oli d’oliva vinagre ELABORACIÓ: Per preparar l’amanida el primer que farem és tallar l’enciam i rentar-lo amb el desinfectant adequat. Farem el mateix amb la resta de les verdures o hortalisses que farem servir per la elaboració de l’amanida. Prepararem totes les amanides necessàries per el servei. Les disposarem en diferents recipients, ja… Seguir llegint →