Monthly Archives: Agosto 2014

Truita de patata i ceba de 7 i TRIA

INGREDIENTS: ou líquid pasteuritzat patata ceba oli de gira-sol oli d’oliva sal   ELABORACIÓ: Primer de tot, pelarem i tallarem la patata i la ceba petitetes i les saltejarem en una cassola, a foc lent, que se’ns facin però que no es cremin ni es torrin. Volem les verdures toves i meloses. Posarem l’ou dins d’un recipient o cassola on… Seguir llegint →

Filet de lluç amb salsa de tomàquet de 7 i TRIA

INGREDIENTS: filet de lluç tomàquet triturat farina de blat all sal oli de gira-sol sucre julivert   ELABORACIÓ: Descongelarem el peix, un dia abans de cuinar-lo, desembalat i tapat a la cambra freda. El dia de l’elaboració treurem el peix de la cambra el rentarem i l’escorrerem. El salarem i l’enfarinarem. L’anirem fregint a la fregidora amb l’oli molt calent.… Seguir llegint →

LLenties estofades amb arròs de 7 i TRIA

INGREDIENTS: llenties arròs os de pernil all sal oli de gira-sol llorer Per la picada: pa (del dia anterior) all ametlla sal oli de gira-sol julivert Pel sofregit: ceba tomàquet pebrot verd sal oli de gira-sol sucre pebre vermell   ELABORACIÓ: Sempre rentarem les llenties en cru i les escorrerem, abans de cuinar-les. Igual farem amb l’arròs. El rentarem per… Seguir llegint →

Amanida d’enciam amb api i pastanaga de 7 i TRIA

INGREDIENTS: enciam iceberg api pastanaga sal oli d’oliva vinagre   ELABORACIÓ: Per preparar l’amanida el primer que farem és tallar l’enciam i rentar-lo amb el desinfectant adequat. Farem el mateix amb la resta de les verdures o hortalisses que farem servir per la elaboració de l’amanida. Prepararem totes les amanides necessàries per el servei. Les disposarem en diferents recipients, ja… Seguir llegint →