A l’escola Fabra se’ns ha ocorregut treballar un hort. En lloc de comprar les hortalisses a la fruiteria o al supermercat , utilitzem les que hem plantat. A més, als nens i nenes de l’escola els hi ha interessat molt aquesta idea i per torns cada curs va un dia a la setmana per regar-lo, més endavant plantarem més hortalisses. L’ aigua que… Seguir llegint →
Monthly Archives: Marzo 2015
Auditoria trimestral sobre malbaratament alimentari
Els nens i nenes del menjador junt amb els alumnes de Cicle Mitjà de l’escola fem cada trimestre una auditoria sobre l’índex de malbaratament alimentari del menjador. Us en deixem l’enllaç i algunes imatges. Enllaç al web de l’escola Els “inspectors” durant l’auditoria (20/03/2015) Seguir llegint →
Pastís de plàtan i coco amb virutes de xocolata Menjador Escola El Carmel. Barcelona
Avui, els nens i les nenes de la classe de primer hem fet un joc! Hem escollit quatre ingredients i hem pensat una recepta que els inclogués tots. Els ingredients han estat: plàtan, coco, sucre i xocolata. I el resultat final: PASTÍS DE PLÀTAN I COCO AMB VIRUTES DE XOCOLATA! Ingredients: 200 ml. d’oli de girasol 200 gr. de Sucre… Seguir llegint →
Fem capgrossos per a les jornades teatrals del restaurant L’Audaç de l’Escola Segimon Comas
El Masterchef de l’Escola Frabra d’Alella
A l’Escola Fabra fem una activitat orientada en el programa Masterchef. La setmana del Carnestoltes vam fer cruassants de xocolata. Us deixem els ingredients per que la pogueu fer a casa amb els vostres fills. Esperem que us agradi: 1. Pasta de full (ja preparada) 2. Xocolata per fondre Heu de tallar triangles amb la pasta de full, posar-hi un… Seguir llegint →
Postre dolç – Escola Mare de Deu de Montserrat de Barcelona
Els nens i nenes de primer i segon de l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Barcelona hem fet un taller de cuina. PA AMB OLI I SUCRE Ingredients: pa oli sucre COM HO HEM FET: La Montse la nostra monitora ha tallat el pa i nosaltres hem posat l’oli i el sucre. El Guillem ens ha donat un tovalló… Seguir llegint →
Cagrossos per les Jornades Teatrals al Restaurant L’Audaç- Escola Segimon Comas
Ens hi hem abocat de ple. Caixes de cartró, paper de diari i cola, tubs reciclats, una mica de pasta de paper, robes antigues, fil i agulla…i…. ja estan llestos: dos capgrossos fantàstics que donen vida a un cavaller i una dama que aportaran màgia i glamour a la Diada de Sant Jordi i també a la llegenda de Tirant… Seguir llegint →