Última auditoria de malbaratament al menjador

Aquest divendres, 5 de juny, els alumnes de 4rt hem fet l’última inspecció de malbaratament d’aquest curs  al menjador de l’escola.

El nombre de menús que s’ha servit és elevat (81 comensals), però hem aconseguit que el malbaratament d’aliments es mantingui força baix. S’han servit 37 quilos de menjar i se n’ha llençat en total 1 quilo.

Tots fem una valoració molt bona d’aquesta activitat perquè ens hem adonat que molta gent està treballant per a què nosaltres poguem menjar de manera sana i equilibrada, mentre que en altres parts del món hi ha persones que no tenen res per menjar. A més a més, evitem generar residus  orgànics

 

Veure l’activitat des del bloc d’Escoles Verdes de l’escola Segimon Comas

IMG_20150605_122101

IMG_20150605_163834

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *