Amanida d’enciam amb api i pastanaga de 7 i TRIA

INGREDIENTS:

  • enciam iceberg
  • api
  • pastanaga
  • sal
  • oli d’oliva
  • vinagre

 

ELABORACIÓ:

Per preparar l’amanida el primer que farem és tallar l’enciam i rentar-lo amb el desinfectant adequat. Farem el mateix amb la resta de les verdures o hortalisses que farem servir per la elaboració de l’amanida.

Prepararem totes les amanides necessàries per el servei. Les disposarem en diferents recipients, ja sigui per edats o per torns. També prepararem les amanides dels mestres i del personal.

En els recipients corresponents, posarem l’enciam com ingredient base i afegirem les fulles d’api picadetes i la pastanaga ratllada.

Així que les anem acabant, les anirem tapant amb film transparent i les reservarem a la cambra freda fins el moment de servir-les.

Amanirem amb sal, oli i vinagre, just abans de servir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *