Carxofes saltades amb botifarra negra de 7 i TRIA

INGREDIENTS:

  • botifarra negra
  • carxofes fresques
  • ceba
  • mantega
  • pernil salat llescat
  • porro
  • llimona
  • sal
  • pebre negre

ELABORACIÓ:

Netegem les carxofes i tallem els cors en 6 trossos. Els posem en una safata que pugui anar al forn, hi posem sal i pebre i una raig de llimona al gust i ho posem al forn a 180º.

Cal remenar les carxofes de tan en tan perquè no s’enganxin i no es facin rosses sempre del mateix cantó.

A part, piquem la ceba i el porro en juliana. En una paella sofregirem les verdures, amb una mica de mantega, fins que estiguin rossetes i del color de la mel, amb un pèl de sal.

Acte seguit afegirem el pernil tallat ben petitet i sofregirem uns minuts més.

Tallarem la botifarra negre a rodanxes i l’afegirem al sofregit juntament amb les carxofes.

Deixarem un minuts més fins que totes les aromes i el sabors es fonguin en un.

Rectificarem de sal i pebre i servirem ben calent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *