Torró de xocolata Escola El Rocal de Montesquiu

IMAG1751

 

IMAG1755

 

 

IMG-20141204-WA0005

 

 

INGREDIENTS

– 500 grams de xocolata per fondre (blanca/ amb llet o negre)

– 200 grams d’arròs inflat / crispis (entre altres)

– 25 grams de mantega

 

PREPARACIÓ

Desfem al microones la xocolata.

Quan està desfeta hi afegim la mantega i remenem bé fins que es desfaci i sigui una massa homogènia.

Afegim l’arròs inflat i ho remenem bé, que quedi ben barrejat amb la xocolata.

Folrem un motlle rectangular amb film i hi posem la massa ben distribuïda.

Cobrim la teula de torró i la deixem endurir a la nevera.

Passades 2 hores, ja ho podem treure del nostre recipient i …. ja tenim el torró apunt per menjar.

 

Bon profit !!!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *