Setmana europea de prevenció de residus: 1a auditoria al menjador 2014-2015

AUDITORIA  AL MENJADOR DE L’ESCOLA

Aquesta setmana els alumnes de 4t hem portat a terme una auditoria al menjador de la nostra escola, tal i com venim fent en els darrers anys, per tal de quantificar el menjar que s’ha malbaratat.

Per poder realitzar aquesta inspecció ens calen unes dades que obtenim gràcies a la col·laboració de les persones encarregades del nostre menjador escolar.

Les dades a partir de les quals iniciem aquesta inspecció són:

– Menú del dia: primer plat, segon plat i postres

– Nombre total de comensals el dia de la inspecció

– Pes de cada plat (en cru i cuinat) i pes total del menjar servit a taula

– Pes de la matèria orgànica que hi ha al contenidor quan s’ha acabat de dinar

Quan hem enregistrat totes aquestes dades les analitzem, en treiem conclusions, busquem propostes per millorar i, finalment, ho fem públic, és a dir, ho exposem a tots els companys de l’escola per tal que en prenguin consciència i tot junts aconseguim el malbaratament zero.

Les auditories al menjador s’aniran realitzant al llarg de tot el curs amb l’objectiu de conscienciar tothom sobre el malbaratament i veure l’evolució que fem en aquest tema.

 

 

PROPERAMENT: FITXA PRIMERA AUDITORIA AL MENJADOR CURS 2014-2015

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *