Broquetes de fruita Escola La Forja d’Alpens

Avui dimecres 17 de desembre, el grup de menjador de l’escola La Forja hem fet unes magnífiques i gustoses broquetes de fuita de temporada amb xocolata!!!

Com sempre el primer de tot és rentar-se bé les mans abans de començar a tocar els aliments i, evidentment, netejar bé les taules on hem de treballar.

Hem començat la recepta presentant tots els ingredients que teniem! Cada fruita té un color, un mida i una forma diferent!

Ingredients:IMG_20141217_121350943 (2)

– Pomes

– Mandarines

– Plàtans

– Peres

– Taronges

– I el producte estrella!!! XOCOLATA!!!

 

Recepta:

– Un cop hem col·locat sobre la taula totes les fruites, el primer pas ha sigut pelar-les. Cada edat té la seva fruita! Els petits pelen les mandarines i els plàtans i els més grans poden pelar les pomes i les peres.

– Tot seguit hem tallat les fruites a trossos i hem separat les fruites en diferents plats.

 

IMG_20141217_123301322 (2)

 

– Cada un de nosaltres ha agafat un bastonet de fusta i hem començat a punxar trossos de diferents fruites de manera que ens quedés un pinxo de colors i formes diferents.

 

IMG_20141217_123942956 (2)

 

– Els hem col·locat en una safata i hem desfet una mica de xocolata al microones.

 

IMG_20141217_125427725 (2)

 

– 1 minut i mig més tard hem posat una cullerada de xocolata a cada broqueta i ho hem posat a la nevera.

Després de dinar hem tret la safata de la nevera i ATENCIÓ…. la xocolata s’havia solidificat!

 

Tot i així, no ha durat massa perquè ens l’hem menjat ben de pressa! I … que bones que estaven les broquetes!

Bé doncs, esperem que ho proveu a casa vostra i/o a les escoles i passeu tant bona estona com nosaltres.

 Molt bon profit!!!

ESCOLA LA FORJA – SERVEI DE MENJADOR.

  1 comentari per “Broquetes de fruita Escola La Forja d’Alpens

  1. Classe 2on (Escola el Carmel)
    Febrero 11, 2015 at 1:34 pm

    Hola!
    Som el grup de 2on de l’Escola El Carmel.
    Ens ha agradat molt la vostra recepta! Té molt bona pinta!!
    Felicitaaaaaaats!! Bon profit!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *