Avui dimecres 17 de desembre, el grup de menjador de l’escola La Forja hem fet unes magnífiques i gustoses broquetes de fuita de temporada amb xocolata!!!
Com sempre el primer de tot és rentar-se bé les mans abans de començar a tocar els aliments i, evidentment, netejar bé les taules on hem de treballar.
Hem començat la recepta presentant tots els ingredients que teniem! Cada fruita té un color, un mida i una forma diferent!
Ingredients:
– Pomes
– Mandarines
– Plàtans
– Peres
– Taronges
– I el producte estrella!!! XOCOLATA!!!
Recepta:
– Un cop hem col·locat sobre la taula totes les fruites, el primer pas ha sigut pelar-les. Cada edat té la seva fruita! Els petits pelen les mandarines i els plàtans i els més grans poden pelar les pomes i les peres.
– Tot seguit hem tallat les fruites a trossos i hem separat les fruites en diferents plats.
– Cada un de nosaltres ha agafat un bastonet de fusta i hem començat a punxar trossos de diferents fruites de manera que ens quedés un pinxo de colors i formes diferents.
– Els hem col·locat en una safata i hem desfet una mica de xocolata al microones.
– 1 minut i mig més tard hem posat una cullerada de xocolata a cada broqueta i ho hem posat a la nevera.
Després de dinar hem tret la safata de la nevera i ATENCIÓ…. la xocolata s’havia solidificat!
Tot i així, no ha durat massa perquè ens l’hem menjat ben de pressa! I … que bones que estaven les broquetes!
Bé doncs, esperem que ho proveu a casa vostra i/o a les escoles i passeu tant bona estona com nosaltres.
Molt bon profit!!!
ESCOLA LA FORJA – SERVEI DE MENJADOR.
Hola!
Som el grup de 2on de l’Escola El Carmel.
Ens ha agradat molt la vostra recepta! Té molt bona pinta!!
Felicitaaaaaaats!! Bon profit!!