El Dinar de Nadal amb padrins. Escola Segimon Comas. Sant Quirze de Besora.

El Nadal és un temps de vivències molt especials, d’enfortir llaços i relacions amb els companys i companyes. Per això, al menjador de l’escola Segimon Comas ho celebrem amb un DINAR DE NADAL AMB PADRINS. El darrer dia de trimestre, els alumnes més grans de menjador apadrinen un nen o nena més petit (de P4 a primer), compartint taula i acompanyant-los en tot el temps del dinar.
Amb aquesta activitat els nens i nenes més grans assumeixen noves responsabilitats i els més menuts incorporen noves experiències i nous amics. Per molts dels xics és la primera vegada que trepitgen l’espai dels nens grans. Durant la festa, el menjador del restaurant L’Audaç es guarneix amb decoracions nadalenques, i estrenem les tovalles individuals que han elaborat cadascú, tot asseguts al voltant d’una única taula ben juntets per a celebrar l’arribada del Nadal.

Dinar de Nadal amb padrins

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *