Xoco xoco… xocolata! Escola La Serreta – Alella

Siguem llaminers i gaudim del dolç amb la xocolata amb llet!

Les nenes i els nens de l’escola La Serreta d’Alella hem deixat anar les temptacions més llamineres i hem gaudit d’un bon pastís de xocolata amb galetes i fruita amb xocolata.

El pastís és molt senzill de preparar, segur que molts de vosaltres l’heu intentat fer alguna vegada…

Ingredients:

– Xocolata per desfer

– Crema de llet per postres

– Galetes

– Llet

Preparació: desfem la xocolata escalfant la crema del llet al foc. Mullem les galetes amb llet i les anem col·locant una al costat de l’altre en una safata. Amb una cullera repartim xocolata desfeta fins tapar totes les galetes i ja tenim el primer pis del pastís. Damunt la primera capa de xocolata tornem a col·locar les galetes remullades amb llet i repetim el mateix procediment fent tants pisos com us vingui de gust! Un cop acabeu, deixeu refredar el pastís un mínim de 2 hores a la nevera.

Vigileu! no us oblideu de remullar les galetes si no us voleu deixar les dents alhora de menjar el pastís!.

Per la fruita amb xocolata col·loqueu diferents peces de fruita en un punxó llarg de fusta: recomanem la mandarina, el plàtan i la maduixa però podeu experimentar amb el que vulgueu. Suquem el punxó amb xocolata desfeta (la mateixa que fem servir pel pastís) però aquest cop abans que es refredi ens ho mengem!… mmmm no us cau la baba??

 

IMG-20150129-WA000

 

 

IMG-20150127-WA000

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *