Cagrossos per les Jornades Teatrals al Restaurant L’Audaç- Escola Segimon Comas

Ens hi hem abocat de ple. Caixes de cartró, paper de diari i cola, tubs reciclats, una mica de pasta de paper, robes antigues, fil i agulla…i…. ja estan llestos: dos capgrossos fantàstics que donen vida a un cavaller i una dama que aportaran màgia i glamour a la Diada de Sant Jordi i també a la llegenda de Tirant Lo Blanc.

Els nois i noies de 6è dirigiran una obra teatral basada en la vida del nostre il·lustre cavaller i la seva enamorada Carmesina, i on hi prendran part els nens i nenes de Primària. A veure si podem tenir-ho a punt a la primavera i organitzar unes Jornades Teatrals al Restaurant L’Audaç de l’escola Segimon Comas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *