Al Despujol : Intrigues, cuiners i festival de primavera

Deixeu que us expliquem en quin embolic ens varem veure ficats els de l’escola Despujol i com finalment ho varem resoldre:

Tot va començar un dia quan unes nenes de 4art van trobar enterrada al nostre pati una maleta que portava un anagrama d’alguna cosa de cuina , dins hi havia unes receptes i un programa d’un festival de primavera. Com correspon fer, les varen portar a direcció de l’escola i després als monitors.

La sorpresa va venir quan a la tarda a molts pares els va arribar per watsap una foto d’un diari en el que es publicava la notícia que a un famós cuiner l’Antuán Souflé li havien robat unes receptes que volia presentar a un concurs de cuina dins un festival de primavera que es faria al Despujol ( el Despujol és molt gran no deia pas que fos a la nostra escola) .

La notícia va córrer com la pólvora!

De bon primer ens varem espantar una mica però de seguida varem decidir avisar als mossos que la maleta ja l’havíem recuperat nosaltres. Els mossos ens ho varen agrair però ens van demanar la nostra col•laboració. Es tractava d’organitzar un festival de primavera i deixar que es presentessin receptes en directe però també per internet, era l’esquer perfecte per enxampar el lladre de receptes.

En un principi ens feia una mica de por malgrat que sabíem que cap estrany podia entrar a l’escola, però com que som molt decidits no ens ho varem pensar gaire i varem organitzar un festival que va durar una setmana i que tenia diferents actes.
-Concurs de receptes de cuina.
-Mostra gastronòmica.
-Bàsquet
-Futbol
-Teatre
-Música i dansa

Dies abans, i de nou per watsap ,els pares varen poder llegir a la mateixa publicació, que el lladre havia estat detingut. Es tractava d’un antic company de fogons de l’Antuàn que havia fracassat i que es volia aprofitar de la fama del seu amic.

En la mateixa publicació el prestigiós cuiner ens agraïa la nostra col•laboració en la recuperació de les seves receptes.

Cas resolt i un festival del que varem gaudir tots. Us ensenyarem algunes fotos de les d’aquells dies.

20150328 Buidat general mòbil 11080

La descoberta de la maleta!

20150328 Buidat general mòbil 11558

La notícia que van rebre per watsap molt pares!

Continuarà…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *